🙌 Сьогодні вранці перші 244 дитини з числа пільгових категорій вирушили до Львівської області у ДЗОВ "Соколята".
На площі Дружба народів їх проводжали працівники департаменту соціальної політики, батьки, рідні.
💬 "Цього року за кошти міського бюджету закуплено 1460 путівок. Бажаємо вам гарно відпочити, набратися вражень, знайти нових друзів, побачити, яка прекрасна наша Україна, зокрема, Прикарпаття", – зазначила заступниця директора департаменту соціальної політики – начальник управління у справах ветеранів війни та надання соціальних гарантій Валентина Литвинович.
🫧 "Я вирушаю на відпочинок уперше самостійно, без батьків. Хочу набратися нових емоцій. В інтернеті попередньо подивилася відео і фото про табір, склала список, підготувалася", – розповідає Дарина Бабічева, донька учасника бойових дій.
💬 "Син їде у табір третій рік поспіль, настільки йому подобається. Сьогодні ніч не спав у очікуванні. Минулі роки і старша донька їздила. Організація – на вищому рівні завжди. Я безмежною вдячна, що міська влада нас так підтримує, дає змогу дітям відпочити у цей складний час", – говорить Діана Логінова, з числа внутрішньо переміщених осіб.
👨‍👩‍👧‍👦 "Ми багатодітна родина. І добре, що є можливість відправити 9-річного сина відпочити за кошти бюджету, бо самі ми б не змогли купити путівку. Хай поїде, набереться сили і позитивних вражень. Ми читали, що там гарна територія, природа", – говорить Лариса Кирсанова.
🌈 Нагадаємо: термін перебування дитини в таборі – 14 днів. Із середини червня до середини вересня тут оздоровляться і відпочинуть 6 груп черкаських дітей.
👫 Про те, як триває відпочинок дітей у Прикарпатті, будемо розповідати в наступних публікаціях на сторінці департаменту соціальної політики.
🤸‍♂️🤾Докладніше про табір «Соколята» – за посиланням
🌐 Сторінка у Фейсбуці – https://www.facebook.com/sokolyata.ua/photos