📈 У зв’язку зі зростанням тарифу на електроенергію розмір субсидії перерахують автоматично, без звернень до Пенсійний фонд України.
🧾 Сума перерахованої субсидії буде відображена у виплаті за червень, яку одержувачі отримають у наступному місяці – липні.
👉 Щоб отримати інформацію про призначення чи непризначення житлових субсидій, скористайтеся алгоритмом інфографіки, наведеної нижче. Її розробила Національна соціальна сервісна служба України.
 
 
 
 
 
На зображенні може бути: текст «ОТРИМАТИ НФОРМАЦИЮ прО ПРИЗНАЧЕННя/ НЕПРИЗНАЧЕННЯ житлових СУБСИДИЙ: ПЕРЕЙДТЬ НА ВЕБПОРТАЛ електронних послуг Пенсийного фонду украйни АвТоРиЗУЙТЕСЯ за адопомогою квалификованого п.дпису (KEN)/ Д.я.П.дпису/ ID.GOV.UA. e- УВИЙДИТЬ в ОСОБИстИЙ КАБНЕТ МоГПовдомлеННЯ»-> "ндив.дуальни повидомлення> Що робити, якщо Вам В.дмовилИ у ризначеннй? ДОПОвНИТи/ ВИПРАВИТИ дани офίцίйних джерел информацй., якщо знайшли помилку y власних документах протягом 14 дн.в Якщо Ви отримували субсидюю хочете внести зМиНИ інформацίю про родину ЧИ майнови тан, Вам необх.дно звернутися, до ганив ПФУ НАЦИОНАЛЬНА СОЦАЛЬНА СОЦАЛЬНАСЕРВИСНА CEPBICHA СЛУЖБА УКРАЙНИ»