Для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин – дайджест можливостей про актуальні навчальні програми, гранти, психологічну та юридичну підтримку. Користуйтеся самі та поширюйте серед тих, кому це буде корисно.
💙 До 24 травня жінки-підриємиці, зокрема ветеранки, можуть долучитися до програми менторської підтримки жінок в агробізнесі «Empowering Women in Agrifood». Програма реалізується за підтримки Європейського Союзу. Найкращі проєкти отримають гранти 5 000 та 10 000 євро на розвиток власної справи. Дізнатися більше та подати заявку: http://surl.li/tuhqu .
💛 Український ветеранський фонд відшкодовує 20 000 грн за програмою мікрофінансування бізнесу ветеранів та членів їхніх родин на купівлю товарів та обладнання для ведення власної справи. Деталі: http://surl.li/etnwc .
💙 Гаряча лінія кризової підтримки для ветеранів і їхніх родин. Щодня та цілодобово за номером
📞 0 800 33 20 29 ви можете поговорити з кваліфікованим психологом.
💛 Юридичну допомогу ветеранам, військовим та членам їхніх родин надають юристи Українського ветеранського фонду. Щоб отримати індивідуальну письмову консультацію, заповніть форму: https://cutt.ly/cwIRc1ZM.
Цей проєкт став можливим завдяки програмі Український Фонд Швидкого Реагування IREX за підтримки Державного департаменту США.
💙 Безоплатна мережа підтримки воїнів та їхніх близьких Veteran Hub запрошує на групи підтримки для різних аудиторій:
▫️сімей, чиї близькі перебувають в полоні;
▫️сімей безвісти зниклих чи загиблих воїнів;
▫️коханих, які чекають з війни;
▫️матерів, що чекають дітей з війни;
▫️сімей, чиї близькі зазнали поранень;
▫️ветеранів та ветеранок.
У групі ви зможете поліпшити самопочуття, знайти опори та інструменти самопідтримки, побути серед тих, хто проживає схожий досвід. Дізнатися більше та доєднатися можна за посиланням: http://surl.li/tuhsc .
💙 Єдина безоплатна ветеранська лінія:
📞 0 800 505 217 – для ветеранів, їхніх родин, сімей загиблих.
Щодня з 8:00 до 20:00 можна отримати відповіді щодо:
▫️ юридичної допомоги,
▫️ медичної реабілітації,
▫️ житлових питань,
▫️ отримання статусів та загалом ветеранської політики.
Добірку підготовлено за матеріалами Українського ветеранського фонду і Мінветеранів.
 
Возможно, это изображение ‎текст «‎خدر 880 進 OA ت 舒 M ي до УВАгИ ВЕТЕРАНАВ ΤΑ ЧЛЕН.В IXHIX W РОДИН ΙНФОРМУЕ ДЕПАРТАМЕНТ СОЦАЛЬНОЙΪ ПОЛтики ЧЕРКАСЬКОЙ МИСЬКО РАДИ‎»‎