💙💛 Тетяна Мазуренко – мати загиблого Героя, старшого сержанта поліції Віктора Мазуренка.
💬 «Я стараюся жити так, ніби мій Вітя на роботі і живий, і ось-ось прийде, –розповідає Тетяна Мазуренко. – Або говорю собі, що він просто заснув і проснеться живий. Працюю на грядці, дивлюся: прилетіла пташка. Думаю: о, це Вітя мій». Ми розуміємо, що його немає, але все одно чекаємо».
💙 Їх син Віктор Мазуренко був на передовій з 2014 року. Ще тоді говорив: «Ма, це ніяке не АТО, це справжня війна». Багато не розповідав, переживав усе в собі. І як ішов на війну повномасштабну в листопаді 2022, обійняв зі словами: «Ма, все буде добре».
А в грудні разом з групою поліцейських потрапив у мінну пастку на Херсонщині під час виконання бойового завдання. Від отриманих травм помер у лікарні.
💛 Пані Тетяна за фахом – технолог харчової промисловості, працювала в їдальні та в дитячому садку. Вони з чоловіком жили заради своїх дітей і онуків, їхнього щасливого майбутнього.
💬 «Вітя хотів, щоб усім було добре. Чесний, порядний, любив дружину, дітей. Тепер я живу онуками. Його син Артем дуже схожий на тата. А мені душа болить за кожного воїна. Україна вже стільки всього пережила! Тому я вірю в нашу Перемогу і в щасливе майбутнє», – говорить пані Тетяна.
Нині вона працює контролером черкаських районних електромереж. У міру можливостей підтримує військових, перераховуючи кошти зі своєї зарплати.
👉 Більше про старшого сержанта поліції Віктора Мазуренка –